Recreational Diving Society vzw,  Dubbelsingel 12, 8310 Brugge
+32 476 20 09 73
info@recreationaldiving.be             nr. KBO 0878.281.847

Maak kennis met onze nieuwste leden…

Created with Sketch.

Van tijd tot tijd mogen we in onze duikclub één of meer nieuwe leden verwelkomen. We stellen ze hier met veel plezier aan jullie voor!

Filip

Filip Coysman is voor velen van onze club geen onbekende. Als eigenaar van Duikshop Pittem zijn sommigen er vaste klant. Zo kwam deze sympathieke en ervaren duiker ook terecht in onze club.

Waar en wanneer heb je leren duiken Filip?

Al van kleins af aan was voor mij het zwembad enkel interessant onder water. Het is dus vroeg begonnen! Ondertussen ben ik Instructor Trainer Examiner recreatief en Tec duiken bij Dive RAID. Ik ben dus al eventjes bezig…


Hoeveel duiken heb je reeds op de teller staan?

Goh, veel… ik ben gestopt met opschrijven aan 3500!


Wat is voor jou de mooiste duikstek waar je tot nu toe hebt gedoken?

Elke duik is mooi en speciaal, het is moeilijk de mooiste er uit te halen… Ik geniet nog van elk moment onder water. Mooi en mooist is relatief: de eerste duik in de Oosterschelde was waaaaw, een duik in Tenerife in helder water, een leuke tec duik, een Noordzee duik met goed zicht, en een opleidingsduik geniet ik ook nog steeds van. Kortom ik ben nog lang niet uitgekeken op duiken 😉

Zijn er duikbestemmingen die met stip bovenaan je to-do lijst staan?

Dat zijn er nog zo veel te veel om op te noemen… Hopelijk stop de corona pandemie en kan alles terug naar het oude normaal gaan.

We heten je van harte welkom in onze duikclub!